Site icon Фундамент

Для полтавського фермера, який постраждав від ракетного обстрілу, зібрали 300 тисяч гривень

Для фермера, чиє підприємство під Полтавою зруйнувала ворожа ракета, уже вдалося зібрати 300 тисяч гривень. Потрібно зібрати ще стільки ж, щоб відбудувати ферму та купити трактор. Про це повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук Олег Слизько, громадський діяч, представник Полтавської обласної асоціації фермерів та приватних землевласників.

– Спільними зусиллями вдалося зібрати для постраждалого від ракети фермера 300 000 гривень і частину будівельних матеріалів. Ще залишилось зібрати приблизно половину, щоб все відбудувати і придбати трактор. На жаль, у загиблого сторожа немає родини, щоб підтримати її (принаймні за 8 років жодної вісточки не було), – повідомив Олег Слизько.

Картка для фінансової допомоги: 4149609006352373 (Пархоменко К. М.) Контактний телефон: +380986941332.

Нагадаємо, 15 квітня ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі під Полтавою. Одна людина загинула, ще одна постраждала. Як згодом стало відомо, удар ракети пройшовся по фермерському господарству. Окрім загиблого працівника, зруйновано інфраструктуру, згорів трактор, знищено сарай площею 500 м.кв, пошкоджено техніку. Спочатку господар хотів продати 200 овець, але вирішив поступити відчайдушно. Незважаючи на обставини, поголів’я залишає і буде відновлювати господарство. Для цього йому й потрібна допомога.

Читайте: Полтавські фермери передали аграріям Сумщини насіння з Німеччини

Exit mobile version