Site icon Фундамент

На Полтавщині випікатимуть паски для мешканців постраждалих регіонів

Кожну десяту великодню паску, випечену в Сергіївській пекарні, передадуть на благодійність. Уже цими вихідними випікатимуть 500 пасок для жителів Сумщини.

Про це AgroPortal.ua розповів власник Сергіївської пекарні на Полтавщині Володимир Опришко.

– Ми вже розпочали прийом замовлень на випікання пасок, триватиме він до 22 квітня. У нас є доставка, також можливий самовивіз. Плануємо працювати у три зміни. У ці дні зазвичай замовлень на хліб значно менше, — говорить він.

Минулого року вдалося реалізувати 2500 пасок, нині готові потроїти цю кількість.

– Я завжди все намагаюсь прорахувати, запастись всією необхідною сировиною, цього разу — не виняток. Мені вдалося зробити закупку ще за старими цінами. Зараз чекаємо на поставку присипки, від цього й буде залежати остаточна ціна нашої випічки. Якщо порівнювати з минулорічними цінами, то вартість підвищиться десь на 20%, — розповідає Володимир Опришко.

В асортименті пекарні будуть класичні паски з родзинками та цукатами вагою 100, 200, 350 і 450 грамів.

Володимир Опришко з перших днів війни займається волонтерською діяльністю. Розвозить гуманітарну допомогу по селам, які найбільше постраждали від окупантів. При можливості планує завітати до них знову з найсмачнішою святковою паскою. Також, якщо буде введено обмеження на пересування, передбачається освячення пасок безпосередньо у пекарні.

Exit mobile version