Site icon Фундамент

На Полтавщині за водіння авто п’яними конфіскують транспорт для фронту

На Полтавщині за керування транспортними засобами в стані сп’яніння конфісковуватимуть автомобілі та передаватимуть їх для фронту. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Полтавській області.

На Полтавщині Рада оборони області прийняла рішення про конфіскацію автомобілів у водіїв, які керуватимуть транспортом у стані алкогольного сп’яніння. У подальшому конфісковані транспортні засоби використовуватимуться Збройними Силами України, правоохоронцями та територіальною обороною для виконання завдань, пов’язаних із захистом Батьківщини від ворога.

Крім того, прийняте ще одне важливе рішення: в разі порушення громадянами обмежень комендантської години без обґрунтованих поважних причин, органи правопорядку доставлятимуть правопорушників у відділення поліції та долучатимуть їх до виконання громадських робіт строком до 24-ох годин. Також посилюється контроль за дотриманням заборони продажу алкогольних напоїв. Віднині в разі виявлення в торгівельних точках або на інших адресах алкогольних або спиртовмісних напоїв вся продукція буде вилучена та знищена на місці».

Нагадаємо, що заборона на торгівлю алкогольними напоями діє з 1 березня 2022 року. 


Exit mobile version