Site icon Фундамент

На Полтавщині можна отримати насіння овочів: як отримати і кому дадуть

У Полтаві екологічна організація оголосила весняну кампанію «ПоСАДИ». Ті, хто має городи, зможуть отримати насіння овочів. Про це повідомляє ГО «Еколтава», організатор акції.

– Продовольча безпека України під загрозою. Російські окупанти роблять все, щоб українці не отримали урожай цього року: знищують сільськогосподарську техніку, склади із паливно-мастильними матеріалами, заміновують поля, завдають ударів по складах із продуктами харчування. Еколтава організовує весняну акцію «ПоСАДИ!» для людей, які через війну не можуть придбати насіння, щоб посадити городину та виростити овочі для себе. Ми підготували базові набори насіння, які будемо надсилати людям в Полтавській, Сумській, Чернігівській та Харківській областях, – йдеться у повідомленні.

Хто може отримати насіння:

В акції можуть взяти участь жителі Полтавської, Сумської, Чернігівської, Харківської, областей, які проживають у приватних будинках, мають присадибні ділянки, а також жителі багатоквартирних будинків, за умови, що їм є де вирощувати городину.

Доставка безкоштовна. Проте, ГО «Еколтава» не може обіцяти здійснити доставку пакунку в разі порушення логістичних маршрутів служб доставки, але зробить все можливе.

Зможуть надіслати насіння першим 200 зареєстрованим учасникам. Наступна кількість наборів буде залежати від фінансування та логістики насіння.

Що входить в пакет з насінням

Насіння овочів: морква, редиска, огірки, столовий буряк, капуста, кабачок золотий, гарбуз, патісон, помідор, горох, арахіс, солодка кукурудза, кавун, диня, десертний гарбуз, квасоля.
Зелень: петрушка, цибуля сіянка, цибуля тиканка, кріп, базилік, шпинат, салат.

Комплектування насіннєвих пакетів може бути змінене.

Як отримати насіння

Заповнити форму потрібно до 1 травня 2022 року за посиланням та очікувати на дзвінок для узгодження даних.

Зверніть увагу! Якщо у Вас є знайомі, які з технічних причин не можуть заповнити гугл-форму (відсутність інтернету чи невміння ним користуватися), ви зможете заповнити форму повторно замість тієї людини, проте вказавши її контактний номер, а не свій.

Читайте: На Полтавщині формують овочеві бригади: як подати заявку на насіння овочів

Exit mobile version