Site icon Фундамент

Полтавців запрошують на літературний вечір з Мариною Боровською

Полтавська письменниця Марина Боровська зустрінеться з читачами на своєму літературному вечорі.

У п’ятницю, 25 листопада 2022 року, о 17:30 у центрі «Дія.Бізнес» (вул. Соборності, 45а) відбудеться літературний вечір знаної полтавської поетки Марини Боровської. 

Марина Боровська народилася 1983 року на Черкащині. Мешкає в Полтаві. Кандидатка наук із соціальних комунікацій, доцентка кафедри журналістики Полтавського державного педагогічного університету імені В. Г. Короленка. Була учасницею Міжнародного конкурсу молодих літераторів «Гранослов». Друкувалася в обласній та всеукраїнській періодиці. Її поезія наповнена емоційними сюжетами, міфологічними образами, мотивами самотності і пам’яті.

Про свою творчість Марина Боровська каже: «У поезії балансую між образом і думкою, але не завжди на користь думки. Минуле набагато цікавіше для естетичного осмислення, ніж теперішнє. Поезія і проза це робота, у якій із роками стає менше романтики».

Модеруватиме вечір поет і книжковий дизайнер Микола Леонович, який поспілкується з авторкою про її творчість, роботу над текстами, емоційність у поезії.

Організатор вечора — Meridian Poltava. Подія відбувається в рамках роботи Літературної мережі проєкту «Підтримка внутрішнього культурного діалогу в Україні», за ініціативи Міжнародної літературної корпорації Meridian Czernowitz. Проведення цього проєкту стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Вхід — вільний. Детальна інформація на сторінці Meridian Poltava у Facebook.

Exit mobile version