Site icon Фундамент

«Сродна праця» – це те, що мене особисто драйвить, змушує серце стукати голосніше й впевненіше

Думка, що живе вже майже три століття. Ну плюс-мінус, якщо відкинути дитинство, час мудрішання й становлення Савича як особистості.

«Сродна праця» – це те, що мене особисто драйвить, змушує серце стукати голосніше й впевненіше.

💠Робити те, до чого народжений.

Іноді, відчуття того, до чого народжений, людям приходить за дві третини життя.
Хоча, я знаю «щасливчиків» мого віку, що свого часу методом дедуктивного тику обрали собі першу професію, а потім запалилися нею так, що не лише тепер знімають зірки з неба, а й кайфують від того, що роблять.

Розмову про те, до чого народжений, почали 2 грудня онлайн на зустрічі “Як обрати улюблену справу”. Дякую старшокласникам та їхнім батькам, що не лише долучилися, а й були включені душею й розумом у процес.

❤️Наступний етап – індивідуальна і групова робота, вже в особистому контакті. Мій профорієнтаційний курс складається із 8 живих зустрічей, на яких ми глибоко занурюємося в багатогранність особистості, застосовуємо психологічну діагностику та коучингові інструменти, робимо карту життя і складаємо кар’єрний план, тестуємо професії, котрі відгукуються і обираємо зручний шлях для вступу.

💠Хто добре запалився, той добре почав, а добре почати — це наполовину завершити.

🔲Цю роботу варто починати у 9-10 класі. Щоб до 11 вже осмислено підійти до процесу підготовки і зберегти здоров’я та нервову систему усіх членів родини. Окрім того, якщо в перспективі – навчання за кордоном, матимете час на вивчення мови та адаптацію.

💠Ніхто не пожне мiцної слави від будь-якого покликання, якщо працю за цим покликанням не вважатиме за найсолодшу, більшу вiд самої слави втiху.

Профорієнтаційний курс включає в себе не лише діагностику здібностей, талантів, типу особистості і поєднання з уміннями й бажаннями (тобто класичні методики), а й має свою родзинку: медитативну практику, спрямовану на синхронізацію розуму й серця і розкриття покликання. Адже часто професія й покликання – трохи різняться між собою, але при виборі першої професії їх можна збалансувати так, щоб вони не викликали внутрішньої особистісної конфронтації.

💠Ні про що не турбуватись, ні за чим не турбуватись — значить, не жити, а бути мертвим, адже турбота — рух душі, а життя — се рух.

Профорієнтація – це робота. Зусилля душі, мозку та тіла. Це час, який варто вкласти у себе й свою дитину (частина методики – це спільна робота батьків з дітьми). І потурбуватися про правильний вибір варто, щоб не згаяти 5 років життя на навчання і потім жодного дня не працювати за фахом🤔.

💠…охота – мати праці, праця все перемагає.

Маєте охоту пройти цей шлях і знайти «сродну працю»? Пишіть в особисті! Домовимося про час та місце зустрічі!

Exit mobile version