Site icon Фундамент

Унаслідок падіння гвинтокрила в Броварах загинуло керівництво МВС

Фото – Магнолія ТВ

Сьогодні вранці, 18 січня, у Броварах розбився гвинтокрил ДСНС, внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС – міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євген Єнін та державний секретар Юрій Лубкович., пише Інститут масової інформації.

Про це повідомив очільник Національної поліції Ігор Клименко, йдеться на сайті Нацполіції.

“Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС: міністр, перший заступник міністра та державний секретар”, – написав Клименко.

За його даними, всього наразі відомо про 16 загиблих, серед них двоє дітей. З них дев’ять перебували на борту гвинтокрила. 22 потерпілих перебувають у лікарні, з яких 10 дітей. На місці працюють всі профільні та спеціалізовані служби. Триває огляд місця події.

Гвинтокрил упав поблизу дитсадка, повідомила Суспільному речниця поліції Київської області Ірина Прянішнікова. За її словами, людей евакуювали.

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба уточнив, що під час трагедії в садку перебували діти та співробітники закладу. Усіх евакуювали. Є потерпілі. На місці падіння працюють швидкі, поліція та пожежники.

Зранку про надзвичайну подію в Броварах повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко у своєму Telegram. За його словами, на місці події працюють рятувальники.

Оновлення: 22 потерпілих перебувають в лікарні, з яких 10 дітей. За повідомленням голови Київської ОВА Олексія Кулеби, станом на 10.30 відомо про 18 загиблих, у тому числі 3 дітей.

На місці працюють всі профільні та спеціалізовані служби. Триває огляд місця події.

Як повідомив голова ОВА Олексій Кулеба, загинули 18 людей і 29 отримали поранення.

Станом на 10:30 – 18 загиблих, у тому числі 3 дітей. Відомо про 29 поранених, серед яких 15 дітей. Потерпілим надається вся необхідна допомога. На місці працюють усі оперативні служби, – повідомив він.

Авторка: Анна Сидоренко

Exit mobile version