Site icon Фундамент

У Полтаві влада шукає як вирішити проблему сміття: закликає бізнес долучитися

У Полтаві влада задумалася над тим, як перетворити сміття, яке жителі міста викидають до сміттєвих баків, на гроші. Оголосили збір ідей серед бізнесу, громадських активістів щодо майбутніх змін в сфері поводження з відходами. Про це повідомили в УЖКГ Полтавської міської ради.

– Надмірне накопичення відходів, особливо на урбанізованих територіях, несе значні ризики погіршення стану довкілля в цілому та умов життєдіяльності населення. Бізнес з переробки відходів є актуальним з тих причини, що з кожним роком у місті проблема утилізації полімерної продукції стає все гострішою. Половина всього обсягу відходів – це саме пластик, який не переробляється стандартним способом, – йдеться у повідомленні.

Однак основна складність в бізнесі полягає не в переробці, а в зборі та сортуванні відходів, переконані в УЖКГ Полтави. Тому оголосили збір ідей як покращити ситуацію в місті.

– КАТП-1628 звертається до всіх небайдужих — представників бізнесу, еко активістів та усіх жителів нашого міста: давайте разом перетворимо сміття на гроші, щоб наші діти жили в чистому місті!
Для цього потрібні інвестиції та велике бажання спільними зусилля отримати бажаний результат. Потенціал розвитку цієї галузі надзвичайно високий, вона здатна приносити прибуток і всі інвестиції в переробку сміття є цілком прибутковим. Ми відкриті для пропозицій! Якщо у вас є ідеї і свідоме бажання вирішувати цю проблему разом — телефонуйте нам за номером: +38 (0532) 59-29-17 (приймальня) або пишіть нам на електронну пошту info@katp.pl.ua

Автор: Оксана Моргун

Exit mobile version