Site icon Фундамент

У Полтаві розпочався продаж марки «Українська мрія»

У Полтаві на території одного з музеїв 28 червня відбулося спеціальне погашення нової марки «Укрпошти». Це вже третя марка з моменту повномасштабного російського вторгнення в Україну. Художньою темою марки стала українська мрія. 

− Макет цієї марки ми погодили ще минулого року за результатами конкурсу малюнків «Україна мрії». У цьому конкурсі до 30-ої річниці Незалежності України взяла участь дівчинка з Волині Софійка Кравчук, обігравши слово «мрія» з однойменним літаком. Мрія − це не лише літак. Українська мрія − вільно жити та будувати європейську країну, − розповів історію створення марки заступник директора полтавської філії «Укрпошти» Павло Шестопал. 

Фото – Богдана Андрєєва

Аналогічні спецпогашення відбуваються сьогодні в усіх обласних центрах України та столиці Києві, а на завтра заплановане аналогічне погашення у Гостомелі.

Загальний тираж марки − 3 мільйонів копій, які відсьогодні можна купити у будь-якому відділенні Укрпошти та на інтернет-майданчиках. 

Керівництво Укрпошти також очікує велику зацікавленість у цій марці, тому одразу встановило обмеження − не більше 12 марок в одні руки.  

Читайте: На Полтавщині продали понад 59 тисяс марок «Русскій воєнний корабль… ВСЬО»

Автор: Богдан Андрєєв 

Exit mobile version