Site icon Фундамент

Як працюють магазини, аптеки та АЗС із 1 березня на Полтавщині


Департамент економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської обласної військової адміністрації проводить щоденний моніторинг роботи мережевої торгівлі, АЗС та аптечної мережі на предмет безперебійної роботи в умовах воєнного стану. Про це повідомляє пресслужба Полтавської обласної військової адміністрації.

Мережева торгівля на Полтавщині працює стабільно. Графіки роботи скориговано, зокрема національні торговельні мережі працюють з 8.00 до 19.00. За повідомленням мереж, магазини працюють стабільно без перебоїв. Постачання продукції поступово відновлюється.

Зокрема стабільно працюють мережі АТБ маркет, Маркет ОПТ, Сільпо, ТОВ «Метро КЕШ енд КЕРІ», «Гурман», «Свіжина», «Провінція», «Епіцентр», «Екомаркет», «Посад», «Хуторок», «Рідне село».

Постачання продукції здійснюється постійно. Основні групи продовольчих товарів у наявності.

Підприємства попереджені про недопустимість надмірного та безпідставного підвищення цін на продукти харчування.

На АЗС області забезпечено безперебійну роботу. Режим роботи – з 8.00 до 17 – 18.00. На деяких АЗС встановлено ліміт відпуску від 20 до 50 л на одну машину.

28 лютого 2022 року направлено листи на АЗС про необхідність забезпечення стабільної та безперебійної роботи. Зокрема на Алмакс Авто, БРСМ, Автотранс Ойл, Надежда, Бест Ойл та WOG.

Аптечна мережа на Полтавщині також працює без перебоїв.

Направлено листи про необхідність забезпечення стабільної та безперебійної роботи 136 суб’єктам підприємництва, що розташовані на території області. Режим роботи аптек скориговано, в залежності від місця розташування (до 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00). Мережа забезпечена лікарськими засобами у повному обсязі.

Банківські установи області працюють в штатному режимі. Забезпечені готівкою банкомати у повному обсязі Ощадбанку, Приватбанку, Полтавабанку. Украгазбанк наразі пропонує надавати перевагу безготівковим платежам, обсяги готівки вирішуються.

Exit mobile version