Site icon Фундамент

Авто полтавського журналіста потрапило дорогою на фронт в ДТП: потрібна допомога

Дорогою на фронт автомобіль, за кермом якого був Віталій Улибін, головний редактор «Полтавської хвилі», потрапив у ДТП. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук написала Вікторія Мірошниченко, полтавська волонтерка. 

– З нами третім екіпажем на фронт їхав Віталій Улибін з своєю командою. Повідомив, щоб ми їх не чекали: “Вікуся, нас не чекайте. Вилетів на зустріч пєнс на старенькому авто, машина в хлам весь передок, – написала Вікторія Мірошниченко.

За словами Вікторії Мірошниченко, замком авто, яке спричинило ДТП, був пенсіонер. Як розповів у коментарі полтавській представниці ІМІ в Полтавській області Віталій Улибін, в машині з наліпкою «Преса», в якій їхали журналісти «Полтавської хвилі», перебувало троє медійників. Одному із них довелося звертатися до медиків, оскільки зламав руку. 

Вікторія Мірошниченко долала, що у винуватця ДТП немає страховки, тому компенсувати витрати на ремонт постраждалого авто журналіста він не може.

Колектив «Полтавської хвилі» з початку повномасштабної війни їздить у прифронтові області та на фронт, документує злочини рф, возить допомогу українським військовим. Тому їм необхідна матеріальна допомога на ремонт авто. 

Реквізити Віталія Улибіна: 

Монобанк 4441114441422118

Приватбанк 4149499340784139

Фото – з сторінки Вікторії Мірошниченко у соціальній мережі Фейсбук.

Автор: Надія Кучер

Exit mobile version