Site icon Фундамент

Масована ракетна атака по всій Україні: подробиці, ситуація на Полтавщині. Оновлено

Сьогодні, 10 жовтня, росіяни здійснили найбільшу масовану ракетну атаку на українські міста. Про це повідомляє Верховна Рада України.

На Дніпропетровщині є загиблі та поранені. На місцях ударів працюють усі служби. Про це повідомив голова ОВА Валентин Резніченко.

У Львівській області працювала ППО. Про це повідомив голова ОВА Максим Козицький. У Львові виникли перебої зі зв‘язком, повідомив мер Андрій Садовий. Однак додав, що це тимчасово. Також школи міста перевели у дистанційний режим навчання. Місцями у місті зникло електропостачання.

Над Кропивницьким районом було чутно вибухи. Про це сповістив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович. На місце виїхали відповідні служби.

Ракетний обстріл Києва триває. У місті зафіксували ще декілька «прильотів».

На Полтавщині, за повідомленням Дмитра Луніна, начальника Полтавської ОВА, пролунали вибухи у Кременчуцькому районі.

Скріншот з тг-каналу Дмитра Луніна

Також повідомляють про відсутність світла у Кременчуці та Полтаві.

Міський голова Полтави повідомив про відсутність електрики та води. Полтавців прохають звести до мінімуму пересування вулицями.

– У місті немає електроенергії. Води також немає. Вимкніть електроприлади.  Зберігайте спокій і не покидайте укриття. Протягом дня постарайтеся не пересуватися містом і без зайвої потреби не виходити з дому, – повідомив Мамай.

Під час останньої повітряної тривоги ворог завдав три удари по об’єктах енергетичної інфраструктури в Кременчуцькому районі. Всі служби працюють над відновленням. Про це повідомляє Дмитро Лунін, начальник Полтавської ОВА.

Скріншот з тг-каналу Дмитра Луніна

Станом на 18.00 відомо, що під час останньої повітряної тривоги дві ракети збили в Кременчуцькому районі. Через падіння уламків однієї з російських ракет постраждали три людини. Надається вся необхідна допомога. Про це повідомив Дмитро Лунін, начальник Полтавської ОВА.

Скріншот з тг-каналу Дмитра Луніна

Станом на 18.10 у Кременчуці триває повітряна тривога. У Кременчуцькому районі працює ППО.

Авторка: Анна Сидоренко

Exit mobile version