Site icon Фундамент

На Полтавщині продають равликову ферму

У селі Лисівка що на Миргородщині (Полтавська область) продають равликову ферму. Вартість – трохи більше 800 тисяч гривень. Про це «Фундамент» дізнався із найбільшого українського порталу оголошень та продажів ОЛХ.

Ми не рекламуємо оголошення, а лише інформуємо про бізнес-процеси у області. Тому не подаємо прямого посилання на товар.

Продають равликову ферму, як зазначено у оголошенні, в зв’язку з зміною країни проживання.

– Ферма забезпечує вирощування 15-20 тон равлика в рік, з можливістю розширення. Має повний технологічний цикл.На території розміщені капітальні будівлі: приміщення для репродукції маточного поголів’я, оснащене електронними системами опалення, вентиляції та зволоження; приміщення для інкубації ікри, з регульованим мікрокліматом та інші необхідні приміщення, – йдеться у повідомленні.

продати ферму намагаються ще з минулого року, оголошення подавали періодично й раніше

Також зазначено, що приміщення відповідають санітарним вимогам, мають миючі поверхні (плитка, пластикові двері, вікна, встановлені професійні мийки з нержавійки), також забезпечені вентиляцією, холодною, гарячою водою, та каналізацією.

Ферма обладнана холодильником 40м3, з автоматичною підтримкою клімату, для зберігання равлика в стані анабіозу.
Земельна ділянка для відгодівлі равлика (0,5 га.) оснащена автоматизованою системою поливу.

На території є теплиця з столами для мийки равлика в період збору, а також приміщення для сушки.

Ферма забезпечена електроживленням, та артезіанською водою(водогін). Територія огороджена металевим парканом.

Змонтована автоматична система освітлення, та система відеонагляду.
Ферма повністю готова до нового сезону , забезпечена відібраним маточним поголів’ям, укомплектована навченим персоналом, який знає процес інкубації, та вирощування равлика.

Ферма зареєстрована в місцевій санепідемстанції (реєстрація потужностей).
Новим власникам обіцяють провести навчання з технологічного циклу вирощування равлика, його підготовки, та реалізації, членство і навчання у Всеукраїнській асоціації виробників равликів.

Нагадаємо, інше полтавське підприємство продаватиме у супермаркетах равликів. Заморожені напівфабрикати з равликів полтавська компанія «Равлик 2016» також експортує до Європи.

Автор: Оксана Моргун

Exit mobile version