Site icon Фундамент

Полтавська міськрада планує витратити на висвітлення своєї діяльності мільйон гривень

Фото - Без купюр


У Полтаві міська влада протягом 2023 року планує на висвітлення діяльності міської ради витратити 1 мільйон гривень. Про це відомо з проєкту бюджету Полтавської громади на 2023 рік. Документ поки що не затверджено, він перебуває на розгляді депутатів, повідомляє полтавська представниця ІМІ.

Очікується, що кошти будуть спрямовані на висвітлення діяльності міської ради, міського голови, комісій ради, депутатів, виконавчих органів і посадових осіб, органів самоорганізації населення. А також на висвітлення ухвалених міською радою рішень, програм тощо, інформування про культурне життя міста й громадських слухань.

Крім того, згідно з проєктом Програми забезпечення придбання нагородних матеріалів та іміджевої продукції на 2023 рік, на різноманітну іміджеву продукцію на кшталт грамот міська влада планує закласти пів мільйона гривень. 

Нагадаємо, 2021 року Полтавська міська рада заклала 500 тисяч на програму висвітлення діяльності, загалом на висвітлення підпорядкованих установ – понад мільйон. Протягом 2022 року офіційно на висвітлення діяльності міської ради закладали один мільйон гривень.

Авторка: Анна Сидоренко

Exit mobile version