Site icon Фундамент

Сільський вояж: навіщо голова Полтавської громади відвідує старостинські округи

Міський голова Полтавської громади Олександр Мамай протягом останніх кількох місяців був з візитами у старостинських округах обласного центру. Раніше він не був частим гостем у приміських селах, цього ж року – навпаки. 

На офіційному сайті Полтавської міської ради публікують відео та короткі прес-релізи з поїздок. Судячи з цієї інформації, візити відбуваються в традиціях, яких Олександр Мамай дотримується роками – концерти, фото з дітьми, подарунки.

Мамай під час візиту у Бричківський старостинський округ. Фото з сайту Полтавської міськради

Про вручення подяк міський голова звітував на сайті Полтавської міськради:

– Завітав сюди, щоб нагородити Подяками тих, хто найбільше попіклувався про внутрішньо переміщених осіб, підтримав не тільки матеріально, а й духовно, – говорив Мамай під час свого візиту до Чорноговзівського старостату.

Після кількох візитів в старостинські округи Полтавської громади Олександр Мамай, як відомо з сайту міської ради, завітав на весілля одного із старост громади – старости Абазівського старостинського округу Олександра Кравченка.

Скріншот з сайту Полтавської міської ради

Ми запитали у керівниці пресслужби Полтавської міської ради Аліни Рябоконь про офіційну мету візитів міського голови у старостинські округи і отримали таку відповідь:

– Всі 10 старостатів міський голова постійно відвідує. Візити відбуваються щотижня. Спілкується з мешканцями та ВПО, які проживають в громаді. Крайні візити були присвячені, щоб відзначити подяками мешканців, які безоплатно прийняли в свої оселі ВПО, – сказала у коментарі «Фундаменту» Аліна Рябоконь.

Ми переглянули звіти про візити Олександра Мамая в приєднані до Полтавської громади села і не знайшли детальної інформації про вирішення питань життєдіяльності в цих населених пунктах. Не було озвучено планів ремонтів доріг, автобусного сполучення тощо.

Авторка: Надія Кучер

Exit mobile version